+36-30-300-9232

Cégismertető

Vállalkozásunk az Alisca-Coop Kft. a magyarországi italautomata üzletág egyik alapító tagja,  az üzletágban jelen lévő legnagyobb magyar tulajdonú vállalat.

Immár 30 éve foglalkozunk étel- és italautomaták, kávéautomaták üzemeltetésével, értékesítésével és szervizelésével.

Alakulásunk óta nagy figyelmet fordítunk szolgáltatásaink minőségére és a fejlődésre. Tevékenységünk egész Magyarország területére kiterjed, büszkén mondhatjuk, hogy jelenleg az ország 202 településén vagyunk jelen szolgáltatásainkkal. Tevékenységünk hatékony végzéséhez színvonalas technikai és logisztikai háttérrel rendelkezünk, az ország egész területére kiterjedő saját üzletkötői- és töltői hálózatunk által biztosítjuk partnereink számára a minőségi szolgáltatást.

Automatáink feltöltését, tisztítását és a kisebb hibák elhárítását általában helyi illetőségű, jól képzett megbízottunk végzi. Az automaták többségét napi rendszerességgel töltik és tisztítják. Kollégáink munkájához a szekszárdi, győri, nyíregyházi és a budapesti telephely teljes támogatást biztosít, így az esetleges hibák elhárítása a legrövidebb időn belül megtörténik.

Célunk, hogy automatáink helytelen működése esetén a hiba keletkezésétől a hiba kijavításáig eltelt idő alatt, a legkevesebb vásárló részesüljön elégtelen szolgáltatásban. Ennek érdekében az ital-automaták GSM modullal szerelhetők fel. Az automaták meghibásodása esetén a berendezés a beépített GSM modul segítségével hibaüzenetet küld a szekszárdi telephelyen telepített számítógépre, így az operátor a helyszíni hiba bejelentésétől függetlenül tudomást szerez a problémáról és intézkedik annak elhárításáról.

Automatáinkban a magas minőségű holland gyártmányú ICS International vállalat termékeit használjuk és ezeknek az alapanyagoknak a forgalmazásával is foglalkozunk.

Alapító tagjai vagyunk a Magyar Ital- és Áruautomata Szövetségnek (MIÁSZ). Több szakmai elismerés mellett a MIÁSZ által alapított, a vending piaci szereplők szakmai munkáját értékelő, „AZ ÉV AUTOMATÁS VÁLLALKOZÓJA” díj első nyertesei voltunk.

Vállalkozásunk az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer és MSZ EN ISO 14001:2015 környezetirányítási rendszer szabályainak megfelel.

Auditáló szervünk Ferrcert Tanúsító és Ellenőrző Kft.