+36-30-300-9232

Referenciák

Vállalkozásunk számos referenciával rendelkezik, amelyekről kérés esetén szívesen nyújtunk bővebb tájékoztatást.

Néhány nagyobb partnerünk:

Eötvös Loránd Tudományegyetem, Budapest

2011 óta vagyunk az ELTE partnere automata szolgáltatások területén. Az automata parkban megtalálhatók a melegital automaták, snack automaták és hidegital automaták is. Az automaták száma meghaladja a 40 darabot. Az automatás termékek között kapható instant alapanyagokból, frissen darált és főzött babkávéból, valamint kapszulák felhasználásával készített italok is.

Zollner Kft., Vác

2021-ben nyertük el a vállalkozás automatákkal való kiszolgálását. Vadonatúj snack gépekkel biztosítjuk a széleskörű termékkínálatot. A 2500 főt foglalkoztató vállalkozást közel 40 automata szolgálja. Független automata szolgálatóként széleskörű termékpalettát biztosítunk.

Samsung Sdi Magyarország Zrt., Göd

Cégünk a gödi üzemben több, mint 10 automatával biztosítja a dolgozók melegital, hidegital és csomagolt darabáru kiszolgálását. A cég kérése alapján gondoskodunk az automaták hétvégi töltéséről is.

Hauni Hungária Kft., Pécs

Cégünk 9 éve, üzemi körülmények között, folyamatos műszak mellet üzemeltet több, mint 15 italautomatát. Emellett a dolgozók védőital ellátására biztosít önálló szódaautomatákat is. A téli időszakban, az arra jogosult dolgozók a meleg védőitalt (forró tea) is az automatából kérhetik le, amely fogyasztás, havonta utólag kerül elszámolásra.

Konkrét érdeklődés esetén a referenciát adó kapcsolattartók nevét és elérhetőségét vagy írásos referenciaigazolását rendelkezésére bocsátjuk.

A fenti referenciáink is arra mutatnak rá, hogy sokféle üzemeltetési körülmény és elvárás mellett, képesek voltunk alkalmazkodni partnerek igényeihez és a hosszú távú együttműködés érdekében, azokat kielégíteni. Az a tény, hogy partnereink egy része a védőital ellátásban is szolgáltatásunkra támaszkodik, mutatja annak megbízható voltát.