+36-30-300-9232

Alapanyagok forgalmazása

„A színvonalas szolgáltatás” legfontosabb elemei „az általunk használt, minőségi holland alapanyagok.

„Alakulásunk” óta automatáinkban magas minőségű holland gyártótól származó alapanyagokat használunk. Az I.C.S Vending márkájú alapanyagok tökéletesen megfelelnek a magyar fogyasztók ízvilágának és kielégítik az automaták által támasztott speciális követelményeket is.

Az általunk forgalmazott I.C.S Vending alapanyagok az automatákban használatos töltőanyagok teljes skáláját felölelik:

KÁVÉ

A kávé az italautomaták alapvető terméke. A hagyományos automatákban használt I.C.S instant kávé épp úgy szerepel kínálatunkban, mint a korszerűbb őrlős-frissen főzős automatákhoz szükséges babkávé, amelynek három változata is megrendelhető. Mindegyik termék megfelel az erős, telt kávét előnyben részesítő magyar fogyasztói ízlésnek.

Természetesen a kávét krémesebbé, lágyabbá tévő kávéfehérítő a megszokott magas minőségben áll rendelkezésre.

CAPUCCINO

A bevezetését követő években I.C.S. Cappuccino egy minőségi standarddá vált a magyarországi vending piacon. Az új alapanyag szállítók ehhez a minőséghez képest határozták meg saját termékeiket. Ez a termék finom ízének köszönhetően a mai napig piacvezető tudott maradni.

Az utóbbi években a klasszikus aromán kívül piacra kerültek az ízesített cappuccino változatok, a mogyorós cappuccino, az amaretto cappuccino, a karamellás cappuccino és a tiramisu cappuccino.

CSOKOLÁDÉ

Az I.C.S. Csokoládé sem minőségben, sem népszerűségben nem marad el a cappuccinotól. A belőle készített forró csoki talán az iskolák legkedveltebb itala. Ezenfelül az automatából vásárolható számos italkeverék alapvető összetevője.

Az alap csokoládé is vásárolható különféle ízesített változatokban, mint a mogyorós csokoládé, a vaníliás csokoládé és a fehér csokoládé.

TEA

Az I.C.S. termékpalettáján két fekete tea alapú, kitűnően oldódó instant citromos tea található. Mindkettő közkedvelt mind a fogyasztók, mind az automata üzemeltetők körében.

A teázási szokások magyarországi fejlődéséhez alkalmazkodva az I.C.S. megjelent a többféle ízben kapható instant jeges teákkal és a különleges instant Earl Grey teával.

TURMIX ITALOK

Az előzőektől eltérően az I.C.S. Soul Shake különböző változatai hidegen is kitűnően oldódó alapanyagok, így az arra alkalmas automatákban egy fajta alapanyag használatával ízletes hideg shaket és forró tejturmixot is kínálhatunk a vásárlóknak.

LIGHT TERMÉKEK

Mivel tej alapú italporokról van szó, használata előnyös és kedvelt a gyerekek által használt automatákban.

A legkedveltebb ízek az eper és vanília ízesítésű tejturmixok, valamint a jeges kávé.

Az I.C.S. az egészséges táplálkozást előtérbe állító trendnek, illetve az iskolákban az ezt követő törvényi szabályozásnak megfelelően megjelent csökkentett energiatartalmú termékekkel is. Ezen termékek energiatartalma kevesebb, mint a hasonló normál termékek energiatartalmának kétharmada, adagonként 160-240 KJ.

A light termékeket ajánljuk mindazoknak, akik figyelnek maguk és családjuk napi energia-bevitelére de a megszokott, kitűnő ízek élvezetéről sem kívánnak lemondani.

A legkedveltebb light termékek:

  • C.S. Light Cappuccino
  • C.S. Light Csokoládé
  • C.S. Light Tea
  • C.S. Light Vaníliaturmix