+36-30-300-9232

Kávéautomaták

Bianchi BVM 9xx sorozat

Az olasz automatagyártók közül a Bianchi Vending Group az egyik legjelentősebb. A BVM 9-es sorozatú modelljei a gyártó legújabb, legkorszerűbb, sokoldalú tagjai. Kapacitásuk és felépítésük lehetővé teszi ipari körülmények közötti, esztétikus külseje pedig irodai vagy közterületi alkalmazását. Digitális vezérlése alkalmassá teszi a legkorszerűbb technikai megoldások installálására is. Az automata babkávéból, frissen főzött kávé és instant kávé előállítására is alkalmas. Lehetőséget ad saját pohár használatra. Keverőpálcát adagol.

Az alap termékválaszték 28 féle különböző termék kínálatát különböző termék kínálatát teszi lehetővé. A termékek kérhetők cukorral és anélkül, hosszú vagy rövid vízzel valamint több tejjel. Az alap italválaszték módosítható igény szerint többféle ízesített (mogyorós, mandulás, tiramisu) csokoládéra vagy cappuccinora, illetve turmix italra.

Mérete 183×72×72 cm, pohárkapacitása 600 pohár.

Az automata 5, 10, 20, 50, 100 és 200 Ft-os érmét fogad el. Vásárláskor visszaad. Az automata alkalmassá tehető készpénzmentes vásárlásra is.

A melegital automaták esetében az adott típus kisebb méretű és kapacitású változatai valamint az irodai használatra tervezett modell is rendelkezésre áll.

Az automata szállítható 17” vagy 21” méretű full HD érintőképernyős változatban is.

Kapszulás melegital automata

LAVAZZA LB BRIO 3:

Formatervezett, patronos technológiával működő automata, amellyel kiváló minőségű olasz LAVAZZA kávé készíthető. Ajánljuk nagyobb irodákba és nagyobb ügyfélforgalmú középületekbe. Poháradagolóval, cukoradagolóval, és keverőpálca leadási funkcióval rendelkezik. Kis helyigényű nagy teljesítményű berendezés. A Lavazza BLUE egy exkluzív kapszulás rendszer, mely a krémes és aromás eszpresszó tökéletességét nyújtja bármikor, bárhol. Az „egy kapszula-egy kávé” elvnek köszönhetően, minden pohár kávéban érezhetjük a frissen pörkölt, frissen darált kávé aromáját.

Az egyedileg lezárt kapszulák hosszú ideig megőrzik kiváló aromájukat, hiszen nincsenek kitéve sem a levegőnek sem pedig a levegő páratartalmának.

Az egyedülálló forrázási és előforrázási technológiának köszönhetően a kapszulában lévő kávé mennyisége mindig teljes egészében felhasználásra kerül, valamint még tökéletesebbé válik a kávé elkészítésének folyamata.

A kávés termékek kérhetők cukorral és anélkül. Mérete 176×54×58 cm, kapacitása 300 pohár, és 200-240 db kapszula. Az automata 5, 10, 20, 50, 100 és 200 Ft-os érmét fogad el. Aktív vízszűrő rendszerrel is szállítható. Az automata alkalmassá tehető készpénzmentes vásárlásra.